Hamarosan új sportággal ismerkedhetnek meg gyermekeink

Hamarosan új sportággal ismerkedhetnek meg gyermekeink

Nagy örömmel jelentjük, hogy egyesületünk pályázati beszerzés és a sportág országos szakszövetségének támogatásával 2 db TEQBALL Lite asztalra tesz szert az elkövetkező hónapokban. Terveink között szerepel a sportág beépítése az Újhartyán VSE szakosztályai közé, mellyel egy időben becsatlakozunk a Teqball Szövetség égisze alá.

MI A TEQBALL?

Az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvend a teqball, mely a leggyorsabban növekvő sport a világon. A teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sportág, amelyet egy ívelt asztalon játszanak. A játékosok, a karok és a kezek kivételével, a test bármely részével hozzáérhetnek a futball-labdához. Egyesben két játékos, párosban négy játékos játszhatja.

Image
Image
Image
A játék ügyességi és technikai elemeinek, játékmenetének köszönhetően nagyon jó hatással van a sportolók képességeinek fejlesztésében (labdatartás, reflex, rúgástechnika), illetve kiválóan beépíthető gyermekek és felnőttek edzésprogramjába. Edzés előtt vagy után levezető mozgásként vagy akár egy edzőtábor kiegészítő sportprogramjaként is remek időtöltést kínál.

Nyomtatás   E-mail